Adverteren

Om zoveel mogelijk ouders en kinderen te bereiken werken we samen met partijen die onze missie onderschrijven en daar aan mee willen werken door middel van hun productontwikkeling of gezamenlijke maatschappelijke acties.

Missie

Happy Family Life wil gezinnen in Nederland een Happy Family Life geven. Door ieder gezinslid steeds weer de inspiratie en de producten te bieden om op een speelse, eenvoudige en zuivere manier bij de essentie van zichzelf en hun relaties te komen. Door open en vrij naar elkaar te luisteren, van elkaar te leren en zo samen echt te groeien in geluk.

Ouders in staat stellen hun kind op te laten groeien tot zichzelf. Hierdoor zetten ze gelukkige kinderen in de maatschappij, die hun leven inrichten en leven met hun eigen unieke karakter, talenten en passie.

Voor ouders is dit soms een weg terug naar zichzelf en voor kinderen is het de mogelijkheid krijgen om in de context van het gezin op te groeien tot zichzelf, met een hoge dosis zelfvertrouwen, zelfkennis en lef.

Met de visie en de producten van Happy Family Life wil ik een nieuwe ‘stroming’ teweeg brengen, waarin ouders en kinderen over de hele wereld elkaar inspireren om met een nieuwe blik vanuit het Hart een nieuw soort geluk ervaren. En waarbij ik het als mijn rol zie ouders en kinderen hun eigen kracht te laten ervaren, koesteren en uitdragen.

Ben je geïnteresseerd om samen met ons een actie te doen neem dan contact met Happy Family Life: email info@happyfamilylife.com of bel 06 – 263 58555