Happy Family Life

Visie

Geluk is simpel als je de verbinding met je eigen essentie en die van anderen aan durft te gaan. Geluk is er als je alle vooringenomen meningen en idee├źn opzij kunt zetten en echt kijkt en luistert naar jezelf en iedereen om je heen. Als je je volledig verbindt met je hart.

Missie

Happy Family Life wil gezinnen in Nederland een Happy Family Life geven. Door ieder gezinslid steeds weer de inspiratie en de producten te bieden om op een speelse, eenvoudige en zuivere manier bij de essentie van zichzelf en hun relaties te komen. Door open en vrij naar elkaar te luisteren, van elkaar te leren en zo samen echt te groeien in geluk.

Ouders in staat stellen hun kind op te laten groeien tot zichzelf. Hierdoor zetten ze gelukkige kinderen in de maatschappij, die hun leven inrichten en leven met hun eigen unieke karakter, talenten en passie.

Voor ouders is dit soms een weg terug naar zichzelf en voor kinderen is het de mogelijkheid krijgen om in de context van het gezin op te groeien tot zichzelf, met een hoge dosis zelfvertrouwen, zelfkennis en lef.

Happy Family Life belooft jou en je gezin een gelukkig gezinslevens waarin iedereen zijn eigen plek heeft en op kan groeien tot zijn of haar ultieme zelf.

www.happyfamilylife.com